Els usuaris crítics amb el tren de Portbou fan pinya

Un grup d’usuaris descontents amb el funcionament de la línia de tren Figueres-Portbou han decidit unir-se en una plataforma per reclamar millores en el servei i aconseguir més freqüència horària de trens.

Segons ha explicat la regidora d’ICV a Llançà, Anna Maria Pujol, que forma part d’aquest grup d’usuaris, el que es farà és proposar a Defensem el Tren de l’Empordà si es poden integrar a aquesta plataforma ja existent.

Els usuaris, que s’han reunit aquesta setmana, han decidit també demanar més implicació dels alcaldes i regidors dels pobles de la línia i els indirectament afectats, és a dir, en aquest cas Portbou, Colera, Llançà, Vilajuïga i Figueres. Els viatgers també demanen que tots els trens s’aturin a totes les estacions i que hi hagi més freqüència de trens.

[@more@] Una altra de les peticions que fan és que l’estació de Vilajuïga estigui vinculada a un servei d’autobusos cap a Roses, el Port de la Selva i Llançà. Per tots aquests motius, l’agrupació d’usuaris subscriurà el compromís de Portbou, un manifest que es va elaborar a la població altempordanesa per salvar el tren.

5/2711 / El Punt / M.Vicente

1 comment

  1. Jordi’s avatar

    A veure si prospera el manifest i aconseguim tenir un tren de qualitat!

Comments are now closed.

css.php