Un impuls al centre logístic del Far-Vilamalla

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el ministre de Foment, José Blanco, van signar ahir un protocol per desenvolupar les terminals logístiques de Catalunya. Això representa un impuls a la de l’Empordà, que s’ha de fer al Far i Vilamalla. Aquesta terminal és una de les esperances de l’economia gironina, perquè ha de convertir-se en un dels principals, si no el primer, centre d’intercanvi i transport de mercaderies. Tindrà connexió amb la línia del TAV i la del tren convencional, amb l’A-2, l’autopista, la C-31 i l’N-260, i serà el primer pas entre el port de Barcelona i Europa. Disposarà de 70 hectàrees logístiques i industrials i 52 per a la intermodalitat de transports, que en una primera fase hauria d’estar a punt l’any que ve i, en una segona fase, el 2016. El protocol firmat ahir ha de servir per continuar desenvolupant el projecte i definint-ne el model, amb la implicació de les dues administracions.

8/6/11 / El Punt

Tags:

css.php