Una avaria elèctrica a l’estació de Maçanet provoca retards a la línia de Girona

Renfe informa que hi ha cinc trens aturats a la línia R11, algun dels quals porta més d’un hora parat al mateix lloc. La companyia ha habilitat un servei alternatiu d’autobusos per cobrir el tram afectat

Un avaria en el subministrament elèctric a l’estació de Maçanet ha fet aturar diversos trens al llarg de la línia R11 cap a les 10h d’aquest dilluns. Renfe ha habilitat un servei alternatiu d’autobusos per cobrir el tram afectat.

En concret, s’han vist afectats cinc trens, alguns dels quals han estat més d’una hora parats. El primer, que feia el recorregut de Portbou (08.29h) a Barcelona (11.09h), ha quedat aturat a l’estació de Maçanet. Un altre tren de Sants (08.46h) a Cerbere (11.38h) ha quedat aturat a l’estació de Riells i Viabrea-Breda. Un altre tren que fa el recorregut de Figueres (09.47h) a Barcelona (11.39h) ha quedat aturat a l’estació de Girona. El cinquè tren afectat, que feia el recorregut de Barcelona (09.46h) a Portbou (11.52h), ha quedat aturat a l’estació de Sant Celoni. Per últim, el tren que ha sortit de Barcelona a les 10.46h en direcció a Cerbere (ha d’arribar a les 13.30h) ha estat desviat per la R1.

Segons ha informat Renfe, la circulació de combois ha quedat “momentàniament detinguda” a l’estació de Maçanet. Això ha provocat retards a tota la línia.

13/6/11 / El Punt

Tags: ,

css.php