Vila, indignat, reclama solució per a l’estació vella de Figueres

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, va esclatar ahir amb indignació davant la falta de solució ferroviària de la ciutat i ho va fer amb vehemència, esperonat per la mort d’un home al matí a la via del tren dins mateix del casc urbà. “Aquesta mort es circumscriu en un continu d’accidents amb resultat de mort, que passen a les vies de Figueres i estem indignats perquè ara som en terra de ningú”, va afirmar l’alcalde a la tarda.

El ministre de Foment sortint, José Blanco, va manifestar recentment que completar la solució ferroviària de Figueres havia deixat de ser una prioritat. “L’accident d’avui confirma que continua sent-ho. Es foten un fart de guanyar diners amb l’estació de Figueres, per on passen 1.800.000 de persones l’any. Com que ha arribat el TAV i s’ha connectat amb França, tema solucionat a Figueres. Doncs no ho està. Si a Barcelona tinguessin les vies tan accessibles ja hauria dimitit algú”, conclou.

30/11/11 / El Punt / J.Puntí

Tags:

css.php