Cimalsa presenta el projecte per desenvolupar el centre logístic intermodal del Far-Vilamalla per fases

El director general de Cimalsa, Isidre Gavín, va presentar ahir davant dels alcaldes de l’Alt Empordà el pla de desenvolupament del centre logístic intermodal del Far i Vilamalla. La Generalitat s’ha replantejat el projecte de manera que es pugui executar per fases, i així fer-lo viable econòmicament. En una fase inicial s’aixecarà una terminal de 80.000 m² que tindrà un cost de 40 milions d’euros. Això representarà un 70% del cost total de la terminal, i es faran quatre vies en ample ibèric i internacional per a trens de 750 metres. Gavín va afirmar que aquest desembre posaran a licitació els estudis informatius i d’impacte ambiental del centre intermodal.

20/12/11 / El Punt / O.Mas

Tags:

css.php