ERC demana fer un front comú per la millora del tren a Figueres

Els ajuntaments amb presència dels republicans demanaran l´eliminació dels passos a nivell i la dignificació de l´estació de Figueres

La federació d´ERC a l´Alt Empordà aposta per fer un front comú per defensar l´eliminació dels passos a nivell i la dignificació de l´estació de Figueres. Per això, els grups municipals d´ERC amb representació als ajuntaments de la comarca presentaran mocions als plens encaminades a aquest objectiu. Igualment, es realitzaran accions per mantenir i millorar el sistema ferroviari a l´Alt Empordà.

La decisió de fer un front comú s´ha adoptat perquè ERC entén que la línia ferroviària és un servei públic i una peça clau per al desenvolupament econòmic i la millora turística de la comarca. Per a la federació d´ERC a l´Alt Empordà i la secció local de Figueres aquest és un tema d´interès comarcal que va més enllà de posicionaments partidistes. “Per això demanem unitat d´acció comarcal per tenir força a l´hora de fer una demanda unànime al Ministerio de Fomento, titular de les infraestructures ferroviàries”, ha explicat el president de la federació d´ERC a l´Alt Empordà, David Pujol.

9/1/12 / emporda.info

 

Tags:

css.php